keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Olen kuluneen kevään aikana ihmetellyt monia asioita. Mitä pitäisi tapahtua sellaisille uskoville (Jeesukseen Kristukseen) jotka n. 4 vuotta sitten varoittivat erästä seurakuntaa hyvin selkeästi, että ”hengellinen kirja” jota käsiteltiin seurakunnassa osoittautuisi suurilta osilta New Age - uskonnon hapattamaksi kirjaksi.


Mitä silloin pitäisi tapahtua – pitäisikö joillekin nuorille aikuisille osoittaa selkeästi anteeksi pyyntö – emme kuunnelleet teitä vaikka olisi pitänyt. Lainatakseni uskon veljen käyttämää sanontaa ”Uusi Paradigman” aika on tullut tai oikeastaan se on jo vaikuttanut jo 80-luvulta asti.

Se on New Age uskonnon pyrkimys Kristinuskon sisälle ja on hyvin valitettavaa, että ne vaikutusvaltaiset uskovat jotka ottivat tämän iloiten vastaan ovat myyneet itsensä kovalla hinnalla saatanan ansaan. Esimerkkinä on Rick Warren joka kirjassaan (tavoitteena elämä) kirjoittaa s. 110 ystävästään Gary Thomaksesta , joka on kirjoittanut kirjan nimeltä (pyhät polut) mutta surullisinta on se tosiasia, että Thomaksen ”polut” eivät ole niin pyhiä kuin hän väittää kts. itse

http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/index.php?p=844&more=1&c=1

Minulla herää vain yksi kysymys voiko tämä olla sattumaa vai tarkoin suunniteltua, Rick Warrenin osalta (?) tai miksi siitä nousee niin iso haloo,että kun kysyy tai erehtyy puhumaan Uskovan velvollisuutta –koetella ja tutkia Raamatulla nämä uudet ”megatrendit” – niin aina saa nenilleen tai näpeilleen , mutta eikö Britney Spears laula ” oops i did it it again”

P.s Tein vuosia sitten suuren virheen, etten riittävästi tuonut asiaa esille ja joidenkin mielestä oli virhe kertoa siitä.

Todd Bentleyn – enkeli hömppä – tulee samasta kundalini hömpästä. ja tähän loppuun kevennys Oliko Paavali pragmaattinen? Kts. tämä http://herescope.blogspot.com/2008/05/nicodemus-leaders.html

Ei kommentteja: