lauantai 7. kesäkuuta 2008

Jumalan tahdon mukainen elämä

Perjantai oli juhlapäivä - Yli kuukauden sairaspäivärahan odottaminen vihdoin päättyi ja saimme huimat 1085 euroa. Hyvää on se, että kasantuneen laskupinon saa maksetuksi ja rääppeet jäävät sitten elämiseen (niin olen kiitollinen nille , jotka taas kerran ovat lainanneet meille rahaa:)

Millaista on Jumalan tahdon mukainen elämä? Mitä siihen kuuluu ja mitä siihen ei kuulu.

Itselleni aihe on hyvin lähellä sydäntäni ,sillä toissa päivänä sain Jumalan armosta opastaa kahta rakastunutta nuorta-aikuista heidän miettiessään yhteistä tulevaisuutta. Olin iloinen siitä, että meillä oli mahdollista puhua, jakaa kokemuksia mieheltä miehelle tyyliin ja kertoa niistä kivuista ja tuskista joita me uskovat miehet kohtaamme elämässä uskovina.

Suhteemme itsemme ja suhteemme vastakkaiseen sukupuoleen saattaa vetää aivosolumme solmuun ja joku "haarojemme välissä" voi antaa vääriä merkkejä suhteeseemme. Oli siis kysymys isosta asiasta -että voiko uskovat muuttaa yhteen asumaan ennen avioliittoa(?)

Tämähän on monille uskoville selvä asia -Ei voi. Jumala ei siunaa sitä ja lopulta kuva jonka annamme ei-uskoville on ristiriitainen - meidän tulee elämällään osoittaa kristillisiä arvoja ja elää Jumalan sanan mukaan. Olen siitä iloinen ,että kykenimme puhumaan asioista suoraan.

Omasta puolestani olin tyytyväinen lopputulokseen - Ystävämme "vetivät käsijarrusta" , sillä jos ystävämme ovat "luodut toisilleen" Jumalan puolesta niin miksi hätiköidä ja syödä samalla kaikki Jumalan lupaamat siunaukset ajatuksella "tämä tuntuu hyvältä". En nyt kirjoita tuomitakseni ketään , mutta sen haluan sanoa , että tämän pahan ajan "herra" on nostanut päätään -

Se haluaa , että avioliitto tuo yhteiskunna pilari rikotaan ja uudelleen ohjelmoidaan kaikella sadistisuudella - haureudella, useasti olen Raamattutunneilla sanonut , että on "IHMISEN AIKA" joka oli hyvin hyväksyttävää Rooman tasavallassa -moniavoisuus , epäjumalan palvelus, epäjumalien papittarien(naispapittaret) kanssa harjoitettu seksuaalinen kansakäyminen oli tavallista arkipäivää ja kun sotaurhot taistelivat sodassa heillä oli siellä "yleisesti hyväksytty" homokaveri -jota ylistettiin sillä ,että juuri homus oli jaloutta ja vahvuutta ja voitot saavutte sen avulla.

Niin me olemme kokoajan lähempänä noita samoja perversioita ja jumalattomutta. Niin mten ihmeessa me uskovina voisimme ottaa osaa tuohon saatana valheeseen -että romutamme käsityksemme Raamattuun ylimpänä auktoriteettina ja sivuutamme sen omien halujemme takia - "minulla on oikeus haluta ja tahtoa"

En esittäydy nyt Jumalallisena esimerkkinä vaan tahdon että aloitat järjestelmällisen Raamatun opiskelun -mitä on elää Jumaln tahdon mukaan ja laitat sen heti käytäntöön elämässäsi.
Alussa se saattaa kirpaista vähän ja vastustajiakin varmasti ilmaantuu, mutta eikö Jeesus sanonut - "Maailma vihaa teitä koska se on ensin vihannut minua" ja maailma on uskomattomat ihmiset ja niiden säätämät jumalattomat lait.

Luther kertoo hyvin asioista - Jumalan tahdon mukaiseen elämiseen kuuluu parannus

http://mesopotamias.blogspot.com/search?q=parannus

Toisille taas jotkut tekevät tien helpoksi ja tasaiseksi
http://herescope.blogspot.com/

P.s muuten American Pastor Rick Warren suositteli " emercing churcia" Miksiköhän(?)

No siksi koska P.E.A.C.E plan perustuu samohin "arvoihin"
http://herescope.blogspot.com/search?q=peace

Ei kommentteja: