keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Puolisoni,minä ja Jeesus Kristus

Palautuessani työpäivän rasituksista ajattelin kirjoittaa ensimmäiset ajatukset viikon , kuukauden tapahtumista. Olen onnelisessa asemassa , sillä olen hiljattain avioitunut 15.92007 upean ja ihanan Suvituulen kanssa. Aikaa on häistä kulunut 2kk ja rapiat. asuntomme on muuton jäljiltä ja välillä huoneet muistuttavat "räjähtynyttä" kirjadivaria - syynä siihen on selvä olemme molemmat kirja friikkejä - ja ihan mikätahansa kirja ei hyllyillemme päädy

- Heti aluksi on mainittava , että hengellisiä ja Raamattua tutkivia kirjoja löytyy Lahden divareista käsittämättömän paljon - uuusissa "hengellisissä" kirjoissa on kummallisesti aina jokin hieno nykyaikainen keino kasvattaa omaa minää, sitten Raamattua niistä ei alkuunkaan , yleensä "on helppo jättää hyllyyn ne joissa luvataan liikaa , tai näin "tämä on hyvin Raamatullinen kirja yli tuhat viittausta Raamattuun" mutta ei niin ei - 2003 sain juuri tälläisen "huipputrendikkään kirjan" jolla oli tarkotus tarjota enemmän kuin mitä Pyhä Raamattu tarjoaa.Kalskahtavin oli lupaus hengellisestä matkasta , jonka jälkeen (siis luettuasi kyseinen teos kokonaan läpi) olisi valmis ikuisuuteen. Aika paljon luvattua - ja eiköhän tämäkin jää odottamaan viimeiselle tuomille. Miksi etukäteen hämmentää soppaa -joka vasta on valmistumassa ? olihan se Ison Rapakon takana ollut Guru kirjoittanut yhden muukin (suomennetun kirjan) jossa hän kirjoitti "että jyvät ja akanat erotettaisiin jo maan päällä" siis Jeesukseen uskovat ja ei uskovat - eiköhän Martin Luther jo osoittanut että Katolinen näkemys "yhdestä kirkosta" ei tule onnistumaan maan päällä. Toisaalta on Evankelis Luterilainen kirkkokin - hukkunut maailmallisiin menoihin.

Oudoimpana tässä 4 vuoden "rämpimis erämaan" on ollut Jumalan läsnäolo ja se on auttanut suuresti. Mieliinpanuvin kokemukseni oli olla Pyhän Hengen puhuttelussa paaduttaessani sydämeni - ja tässä hengellisessä sodassa oli myös vaikutusta henkivalloilta. Jotka kuitekin kaikkosivat pois ja käsittämätön rauha laskeutui asuntooni.

Ensi kertaan. Tommi

Ei kommentteja: