keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Uskallatko elää?

Nyt on sitten vihdoin saatu äänestys Ison Rapakon takaa loppuun ja Usan uusi presidentti on Barack Obama. Kun taloudessa näkyy kohentumista aion ostaa Obaman kirjan -Uskallus elää.

Mielenkiinnolla seurasin Ylen tv 1 Ylen aamua jossa ruodittiin jokapuolelta äänetystulosta , pressaa yms, mutta yksi asia pisti ajatukset liikkeelle:

Obaman kristillisyydestä ei olluut mainintaa , tai kukaan ei sanonut sanoja:
- uskova
-Kristitty
-uudestisyntynyt

Mainintaa oli kuitekin Obaman Liberaalimmassa linjauksesta suhteessa Bushin (?????) Tämä herättää mielenkiintoisia kysymyksiä... Miksi ylessä ei mainittu sanaa Kristitty , uskova , uudestisyntynyt? Onko se Tabu? Afroafrikkaline uskova on Usan presidentti ja kotosuomen Ylen ei mainitse sanallakaan oleellisinta asiaa? vai oliko kenties kyse vain polittikasta. Olen mukava kristitty mies (oikeasti en olekaan) vaan mistä on kyse.

Minulla ei henkilökohtaiseti ole väliä onko Obama mikä mies tahansa.... Tämä ei ole rasistinen ajatus. Vaan minun tulevaisuuttani ei heiluta -Usan talouskriisi , ei raakaöljyn nuosu , ei edes ruisleivän hinnan nousu. Vaan se että tiedän "Lunastajani elävän" ! Hän kantaa meitä käsillään - samalla minulla on turva siinä Mitä Jumala on ja mitä Jumala on luvannut.

Taivaan Isä Lupasi Jeesuksessa Kristuksessa kantaa ja sovittaa kaikki maailman synnit, sairaudet , pelot, ja kaikki kriisit. Maalliset kriisin hallintajoukot eivät voi tuoda tai ylläpitää Todellista ja Lopullista rauhaa maassa. Tai etenkään lähi-idässä , Bushilla oli suuret ajatukset "tuoda" "luoda" rauha lähi-itään , mutta ikävä kyllä Raamattua kantavan olisi syytä myös lukea ja sisäistää se asia , että Lopullisen Rauhan Lähi-itään tuo Jeesus Kristus. Se ei ole ihmisen työ , Todellista Rauhaa estää saatana , langenneiden enkeleiden ja henkivaltojen kanssa + ne ihmiset jotka eivät tunne Jeesusta Henkilökohtaisena Vapahtajanaan ovat myös saatanan talutettavia...

Milloin me saamme Suomeen uuudestisyntyneen presidentin? :)

Entäpä koska Usan intianireservaatit puretaan? kuka ajaa intiaanien , pakolaisten oikeuksia inuiittien? Koska heistä nousee uusi presidentti? :) Siihen menee varmaan toiset 300 vuotta...

Onko Obama sittenkin liberaali? sitä jään ihmettelemään?

Ensi kertaan ystävät

Tommi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Obaman kristillisyydestä ei olluut mainintaa , tai kukaan ei sanonut sanoja:
- uskova
-Kristitty
-uudestisyntynyt"

- Miksi se olisi pitänyt mainita?
Obama on perheestä, jossa isä on entinen muslimi, nykyinen ateisti. Äidistä en ole kuullut mitään... Mutta kristillinen Obama itse on, se on varmaa. Jos hän on fiksu presidentti, hän jättää uskonnollisuuden eroon politiikasta, eikä koskaan ala sitä mainostamaankaan.
"Uudestisyntynyt" G.W.Bush.. herräisä sentään. Mies on tuhonnut maansa talouden ja aloittanut sodan, jonka loppua ei näy. Siviilien kärsimykset ovat kauheita.
Sinä siis kannatat näiden "uudestisyntyneiden" sotatoimia myös?



"Miksi ylessä ei mainittu sanaa Kristitty , uskova , uudestisyntynyt? Onko se Tabu?"

U.S.A:ssa elää myös tuon uskonnollisen harhan ulkopuolella eläviä äänestäviä kansalaisia ja jos Obama olisi alusta asti mainostanut itseään sellaisena, olisi kannattajaluvut olleet rajusti alemmat, kuin olivat. Todennäköisesti olisi käynyt kisa paljon tiukemmaksi McCainia vastaan kylläkin.
Mutta uskonnoton kansan osa / muihin uskontoryhmiin kuuluvat olisivat siinä vaiheessa olleet molemmilta saavuttamattomissa.


"Afroafrikkaline uskova on Usan presidentti ja kotosuomen Ylen ei mainitse sanallakaan oleellisinta asiaa? vai oliko kenties kyse vain polittikasta."

Todennäköisimmin kyse on vain politiikasta.


"Olen mukava kristitty mies (oikeasti en olekaan) vaan mistä on kyse."

Olet vainoharhainen. Obama on kertonut mailmankatsomuksestaan julkisesti; hän on kristitty, tullut uskoon parikymppisenä ja hänen elämäntehtävänsä on "löytää yhteys jumalaan" tmsp.



"Minulla ei henkilökohtaiseti ole väliä onko Obama mikä mies tahansa.... Tämä ei ole rasistinen ajatus."

Kyllä sillä sinulle on väliä. Et olisi koskaan kirjoittanut tämän sävyistä kirjoitusta julkiseen blogiisi, jos sillä EI olisi väliä. Jos taas mies olisi Bushin tavoin julistanut olevansa "uudestisyntynyt" kristitty, olisit hihkunut riemusta kirjoituksesi alusta loppuun.



"Vaan minun tulevaisuuttani ei heiluta -Usan talouskriisi , ei raakaöljyn nuosu , ei edes ruisleivän hinnan nousu."

Kyllä heilauttaa. Se tulee heiluttamaan, ravistelemaan ja horjuttamaan koko maailmaa ja pahemman kerran ellei lääkettä löydy, -pian.
Jenkkilä tätä maailmaa pyörittää, ei sille mitään voi. Kun öljy alkaa olla niin kallista, ettet sinä saa hampaistasi pestyksi ja joudut kulkemaan kymmeniä kilometrejä polupyörällä bussitaksan noustua 25e:oon per suunta..kun huomaat ettet koskaan pääse enää reissaamaan ulkomaille muilla kuin omilla jaloillasi, alat mahdollisesti miettimään asiaa toiselta kantilta.



"Vaan se että tiedän "Lunastajani elävän" ! Hän kantaa meitä käsillään - samalla minulla on turva siinä Mitä Jumala on ja mitä Jumala on luvannut."

Miksi ihmeessä jumlasi päästäisi maailman ja usa:n tähän pisteeseen missä se nyt on? En ymmärrä...mutta en kaipaa selitystäkään.
Sinulle tämä vain mietittäväksi..kun puhut rakastavasta jumalastasi etkä hoksaa, että samainen heppu voisi lopettaa tällaiset jännityksen aiheuttajat hetkessä.



"Tai etenkään lähi-idässä , Bushilla oli suuret ajatukset "tuoda" "luoda" rauha lähi-itään , mutta ikävä kyllä Raamattua kantavan olisi syytä myös lukea ja sisäistää se asia , että Lopullisen Rauhan Lähi-itään tuo Jeesus Kristus."

Kuinka sinä kehtaat epäillä Bushin toimia? Hänhän on julistanut olevansa "uudestisyntynyt" ja saaneensa ohjeet toimillensa SUORAAN JUMALATANNE.


"Milloin me saamme Suomeen uuudestisyntyneen presidentin? :)"

Siinä vaiheessa, kun fundamentalisti-uskovainen pääsee Suomen johtoon, olen minä perheineni valmis katoamaan tämän valtion kamaralta.
Te "uudestisyntyneet" aiheutatte konflikteja ja sotia jatkuvsti ympäri maailmaa! Mikään ei ole hirveämpää kuin ajatus kiihkouskovaisesta vallankahvassa. Teidän tapanne elää pelossa ja tiedon pimeydessä taannuttaisi tämän maan keskiajalle muutamassa vuodessa.



"Entäpä koska Usan intianireservaatit puretaan? kuka ajaa intiaanien , pakolaisten oikeuksia inuiittien? Koska heistä nousee uusi presidentti? :)"

Heeetkinennnn..
Intiaanit ovat olleet uskovaisille "saatanan kätyreitä" iät ja ajat, ja sinä silti ajaisit heidän asiaansa eteen päin?
Kerrohan, mitä mieltä olet uskonnottomista, ateisteista, agnostikoista yms, jotka ovat rutkasti suurempi vähemmistö niin usa:ssa kuin Suomessakin.



"Onko Obama sittenkin liberaali? sitä jään ihmettelemään?"

Toivottavasti on. Ainakin uskonnollisuuden suhteen.
Uskonnot tulevat tämän planeetan hajottamaan vielä moniin kertoihin ja saamaan aikaan yhtä hirveää kärsimystä kuin historiassakin. Olisi ainakin yksi uhkatekijä vähemmän, Obaman muodossa siis.

Terv.
"Uskonnoton äiti"

Ps. Koska ilmeisesti halusit lopettaa ns. kirjeenvaihtomme, niin minusta olisi ollut korrektia ilmoittaa siitä vaikka lyhyellä viestillä sähköpostiini. Mukavaa joulun odottelua joka tapauksessa!