lauantai 2. helmikuuta 2008

Helluntailaisuus ja Markku Koivisto

Olimme vaimoni kanssa , eilen helluntailaisten nuortenaikuisten "palaverissa" ja positiiviselta näyttää , se , että nuorten aikuisten tomintaa on halua jatkaa ja ehkäpä mahdolliseti yhteiskristillistää:
Jovin, Hellareiden ja ehkä vapistennuorten kanssa. Olen iloinen sillä tämä on olut sydämellä ja nyt siihen on mahdollista saada jopa jatkuvuutta ja saadaan rakennetut raja-aidat kaadettu. ja ehkäpä vileä ne ihmiset näkemään se mahdollisuus ,mikä yhteiskristillisessä toiminnassa on jopa helluntailaisten kanssa - tätä on odotettu ja pitkään... Kiitos JEESUS!

Sitten Teemun saarnaan oli osuvaa , että hän saarnasi juuri otolisella ajalla ja oikeasta aiheesta , mutta pikkuisen jäin miettineeksi ,missä kohdin olen erimieltä , sivusto X:llä on kyseenalaista tietoa osa on luotettavaa , lopulle muulle ei voi mitenkään saada takeita 100% luotettavuudesta. Mutta tämän sivuston tarjoama tieto ei kaikissa kohdin ole huonoa vaan Esimerkiksi lukemiani Rick Warrenin teoksia -voidaan koetella Raamatun kanssa , tätä oikeasta koettelua ei voida kieltää , sillä aikamme on paha jossa elämme -ja jo siitä syystä meisän tulee janota , hengeien erotelun lahjaa seurakunnallemme ja profetoimisen lahjaa jotta vahvistuisimme , ja todella niiden osalle jotka ovat jakamassa Jumalan Sanaa -tilivelvollisuutta myös seurakuntaan päin!

Muista tämä: jokaisen opetus ja saarna on koeteltava Raamatun antamien ohjeiden mukaan. On tietysti myös sellaisia jotka tuomitsevat , tuomitsemisessa ei ole rakkautta yhtään, se ei säästä ketään - kuten otsikossa mainitsin , niin olimme kuulemassa markkua ja minusta Jumala käyttää markkua valtavasti -n.25-30 tuli uskoon , kun kuulija kuntaa oli n.300. Minusta Tampereen hiippakunnan olisi hyvä saada Markku Piispaksi - Kirkolliskokoukset olisivat tulevaisuudessa herätyskokouksia:)

Vielä sananen Perheniemen "evankelista kurssista" siellä oli tullut kurssin alussa ainakin yksi uskoon, so pidän tätä kyllä outona , että vasta siellä tullan uskoon , eikö olisi hyvä jo olla uskossa ,kun mennään "etsimään" evankelistan kutsua......... aika outoa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kultaseni, oot kuitenkin taas koneella ;) laitappa kahvi tulelle, tuun puol viiden maissa, nähään pian!